Boot Amsterdam

+31 6 83215579

Telefoonnummer

Huur een boot en geniet van de grachten van Amsterdam

boot gegevens

Pizza Vaart

img more
55€ per persoon

Pizza Vaart

Kom aan boord van onze privé vaarttocht met pizza en drankjes door de grachten van Amsterdam. Geniet van een heerlijke pizza terwijl je Amsterdam bekijkt vanaf het water. Onze vaarttocht is perfect voor een gezellig uitje met vrienden of familie.

Eigenschappen van de Pizza Vaart

10 tot 35 personen
Vanaf 90 minuten
Luxe boot

+31 6 83215579

Telefoonnummer

Inclusief en optioneel

Inbegrepen

Pizza (keuze uit: )
– Margaritha – Vegetarische pizza met tomatensaus, dubbel mozzarella en oregano.
– Funghi – Vegetarische pizza met tomatensaus, mozzarella, champignons en oregano.
– Bolognaise – Overheerlijke pizza met Tomatensaus, mozzarella en gehakt.
– Salami pizza – Klassieke pizza met tomatensaus, mozzarella en salami.
– Pepperoni – Pizza met tomatensaus, mozzarella en pepperoni. Voor de liefhebber die net van een iets pittigere vlees pizza houdt.
Open Bar: (Onbeperkt: bier fris en wijn)

Optioneel

Bitterballen (4 stuks per persoon) 5,-
Borrelgarnituur: bitterballen, vlammetjes, kaasstengels en mini loempia’s. 5,-
Antipasto Misto: Prosciutto, parmaham, spinata, truffelworstje, olijven en zongedroogde tomaten 6,5,-
Amsterdamse hap: Ossenworst, leverworst, grillworst, kaas, augurk en 

klanten

Hoe onze uitjes zijn?
Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Je kunt een boot huren bij Boot Amsterdam door contact op te nemen met ons bedrijf via onze website. Op de website is er een aanvraagformulier dat je kunt gebruiken om ze te laten weten welke boot je wilt huren en op welke datum. Je kunt ook contact opnemen met ons via WhatsApp of e-mail om te vragen naar de beschikbaarheid en prijzen van de boten. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie verstrekt, zoals het aantal personen dat mee zal gaan op de boot en de datum waarop je de boot wilt huren, zodat het team van Boot Amsterdam je zo goed mogelijk kan helpen.
Het is altijd verstandig om zo vroeg mogelijk te reserveren als je een boot wilt huren bij Boot Amsterdam. Wij hebben een drukke agenda en het is mogelijk dat we al volgeboekt zijn, vooral tijdens de populaire zomermaanden. Door zo vroeg mogelijk te reserveren, kun je er zeker van zijn dat je de boot kunt huren op de datum die jij wenst. Eventuele wijzigingen in groep grote kunnen kosteloos doorgevoerd worden tot 7 dagen voor de afvaart.

Wij gebruiken de opstapsteiger van Sea Palace in Amsterdam, deze is vlakbij het Centraal Station en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is ook een parkeergarage in de buurt, dus als je met de auto komt, kun je daar je auto parkeren.
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op de afgesproken locatie, zodat je de boot op tijd kunt boarden en genieten van je vaartocht

Eventueel zijn in overleg andere opstap locaties mogelijk.

In de meeste boten zal er een klein toilet aan boord zijn.
In alle gevallen zal er een schipper aanwezig zijn wanneer je een boot huurt bij Boot Amsterdam. Dit betekent dat je niet zelf mag varen op de boot. De schipper is verantwoordelijk voor het varen van de boot en zal ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt. Dit is voor jouw veiligheid en het is ook wettelijk verplicht om een schipper aan boord te hebben wanneer je een boot huurt. Als je specifieke vragen hebt over de schipper of de vaarroutes, kun je contact opnemen met Boot Amsterdam om meer informatie te krijgen.

Vergelijkbare arrangementen

BOEK NU