Boot Amsterdam

+31 6 83215579

Telefoonnummer

Huur een boot en geniet van de grachten van Amsterdam

boot gegevens

Borrelvaart

img more
39.50€ per persoon

Borrelvaart

Heeft u zin in een unieke en onvergetelijke avond in Amsterdam? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Met onze borrelvaart door de Amsterdamse grachten kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de gezellige sfeer terwijl u onbeperkt kunt genieten van heerlijk bier, fris en wijn.

Eigenschappen van de Borrelvaart

10 to 60 personen
Vanaf 90 minuten
Luxe boot

+31 6 83215579

Telefoonnummer

Inclusief en optioneel

Inbegrepen

Optioneel

Bitterballen (4 stuks per persoon) 5,-

Borrelgarnituur: bitterballen, vlammetjes, kaasstengels en mini loempia’s. 5,-

Antipasto Misto: Prosciutto, parmaham, spinata, truffelworstje, olijven en zongedroogde tomaten 6,5,-

Amsterdamse hap: Ossenworst, leverworst, grillworst, kaas, augurk en 

Heeft u zin in een unieke en
onvergetelijke avond in Amsterdam?

Onze vaart is volledig ingericht met comfortabele zitplaatsen, zodat u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. Terwijl u vaart door de grachten, kunt u genieten van de prachtige grachtenpanden en bezienswaardigheden van Amsterdam. En met onze open-bar kunt u onbeperkt genieten van uw favoriete drankjes.

Daarnaast bieden wij ook live muziek aan tijdens onze vaart, zodat u helemaal in de sfeer komt. Dus als u op zoek bent naar een unieke en gezellige manier om Amsterdam te beleven, dan is onze borrelvaart een must!

Boek nu en laat u verrassen door de schoonheid van Amsterdam en onze heerlijke drankjes. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen aan boord!

klanten

Hoe onze uitjes zijn?
Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Je kunt een boot huren bij Boot Amsterdam door contact op te nemen met ons bedrijf via onze website. Op de website is er een aanvraagformulier dat je kunt gebruiken om ze te laten weten welke boot je wilt huren en op welke datum. Je kunt ook contact opnemen met ons via WhatsApp of e-mail om te vragen naar de beschikbaarheid en prijzen van de boten. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie verstrekt, zoals het aantal personen dat mee zal gaan op de boot en de datum waarop je de boot wilt huren, zodat het team van Boot Amsterdam je zo goed mogelijk kan helpen.
Het is altijd verstandig om zo vroeg mogelijk te reserveren als je een boot wilt huren bij Boot Amsterdam. Wij hebben een drukke agenda en het is mogelijk dat we al volgeboekt zijn, vooral tijdens de populaire zomermaanden. Door zo vroeg mogelijk te reserveren, kun je er zeker van zijn dat je de boot kunt huren op de datum die jij wenst. Eventuele wijzigingen in groep grote kunnen kosteloos doorgevoerd worden tot 7 dagen voor de afvaart.

Wij gebruiken de opstapsteiger van Sea Palace in Amsterdam, deze is vlakbij het Centraal Station en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is ook een parkeergarage in de buurt, dus als je met de auto komt, kun je daar je auto parkeren.
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op de afgesproken locatie, zodat je de boot op tijd kunt boarden en genieten van je vaartocht

Eventueel zijn in overleg andere opstap locaties mogelijk.

In de meeste boten zal er een klein toilet aan boord zijn.
In alle gevallen zal er een schipper aanwezig zijn wanneer je een boot huurt bij Boot Amsterdam. Dit betekent dat je niet zelf mag varen op de boot. De schipper is verantwoordelijk voor het varen van de boot en zal ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt. Dit is voor jouw veiligheid en het is ook wettelijk verplicht om een schipper aan boord te hebben wanneer je een boot huurt. Als je specifieke vragen hebt over de schipper of de vaarroutes, kun je contact opnemen met Boot Amsterdam om meer informatie te krijgen.

Vergelijkbare arrangementen

BOEK NU