Boot Amsterdam

+31 6 83215579

Telefoonnummer

Huur een boot en geniet van de grachten van Amsterdam

boot gegevens

BBQ boot Amsterdam

img more
69€ per persoon

BBQ boot Amsterdam

Een privé boot huren met een BBQ in Amsterdam is een onvergetelijke ervaring. Met mooi weer kunt u de boot nemen voor een ontspannen dag op het water. U kunt genieten van het prachtige uitzicht vanuit de boot en de rust die het water biedt.

Eigenschappen van de BBQ boot Amsterdam

10 tot 100 personen
Vanaf 2 uur
Luxe boot

+31 6 83215579

Telefoonnummer

Inclusief en optioneel

Optioneel

Standaard pakket

Peperbiefstuk, Shaslick, 2 stokjes kipsaté, worstje, hamburger, Groene sla-salade, Aardappelsalade, Drie sausjes, Oerbrood, Kruidenboter

Uitgebreid pakket

Peperbiefstuk, Shaslick, lamskoteletjes, worstje, hamburger, kipfilet lapje. Groene sla-salade, Aardappelsalade, Drie sausjes, Oerbrood, Kruidenboter

Sate pakket

4 stokjes kip sate, pindasaus, stokbrood met kruidenboter.

Extra Snacks (add on)

Heerlijk BBQ terwijl je vaart
over de Amsterdamse grachten

Voor de perfecte BBQ zullen wij een privé bbq-chef inhuren. De chef zal heerlijk vlees voor u bereiden van de beste keurslager in Amsterdam. Met de juiste technieken en marinades zal hij een smakelijke BBQ voor u maken.

Als het weer wat minder is dan verwacht, is er een optie om de boot te voorzien van een overkapping. Zo kunt u toch van uw BBQ genieten. Om de vaartocht helemaal compleet te maken, zijn er koelkasten met gekoelde drankjes aan boord. U kunt genieten van een koud biertje of een glas wijn terwijl u uitkijkt over het water. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag op het water.

Ingrediënten voor de
gezelligste BBQ van Amsterdam

Een dag op een privé boot met BBQ in Amsterdam is een unieke ervaring. U kunt genieten van het prachtige uitzicht, de smakelijke BBQ en de gekoelde drankjes. Met een privé chef en de optie voor een overkapping bij slecht weer, ervaart u de ultieme ontspanning.

Wat zit erin in het BBQ pakket?

Het arrangement dat hier wordt voorgesteld is een luxe barbecue op een privéboot in Amsterdam. Als eerste wordt er een uitgebreide selectie van vlees geserveerd. Dit zal bestaan uit een peperbiefstuk, shaslick, twee stokjes kipsaté, een worstje, een hamburger en een selectie van sauzen. Kortom, het arrangement dat hier wordt voorgesteld is een luxe barbecue op een privéboot in Amsterdam, waar er een uitgebreide selectie van vlees wordt geserveerd, vergezeld door een salade.

klanten

Hoe onze uitjes zijn?
Hoor het van een ander!

Meest gestelde vragen

Je kunt een boot huren bij Boot Amsterdam door contact op te nemen met ons bedrijf via onze website. Op de website is er een aanvraagformulier dat je kunt gebruiken om ze te laten weten welke boot je wilt huren en op welke datum. Je kunt ook contact opnemen met ons via WhatsApp of e-mail om te vragen naar de beschikbaarheid en prijzen van de boten. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie verstrekt, zoals het aantal personen dat mee zal gaan op de boot en de datum waarop je de boot wilt huren, zodat het team van Boot Amsterdam je zo goed mogelijk kan helpen.
Het is altijd verstandig om zo vroeg mogelijk te reserveren als je een boot wilt huren bij Boot Amsterdam. Wij hebben een drukke agenda en het is mogelijk dat we al volgeboekt zijn, vooral tijdens de populaire zomermaanden. Door zo vroeg mogelijk te reserveren, kun je er zeker van zijn dat je de boot kunt huren op de datum die jij wenst. Eventuele wijzigingen in groep grote kunnen kosteloos doorgevoerd worden tot 7 dagen voor de afvaart.

Wij gebruiken de opstapsteiger van Sea Palace in Amsterdam, deze is vlakbij het Centraal Station en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is ook een parkeergarage in de buurt, dus als je met de auto komt, kun je daar je auto parkeren.
Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent op de afgesproken locatie, zodat je de boot op tijd kunt boarden en genieten van je vaartocht

Eventueel zijn in overleg andere opstap locaties mogelijk.

In de meeste boten zal er een klein toilet aan boord zijn.
In alle gevallen zal er een schipper aanwezig zijn wanneer je een boot huurt bij Boot Amsterdam. Dit betekent dat je niet zelf mag varen op de boot. De schipper is verantwoordelijk voor het varen van de boot en zal ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt. Dit is voor jouw veiligheid en het is ook wettelijk verplicht om een schipper aan boord te hebben wanneer je een boot huurt. Als je specifieke vragen hebt over de schipper of de vaarroutes, kun je contact opnemen met Boot Amsterdam om meer informatie te krijgen.

Vergelijkbare arrangementen

BOEK NU