Zeilboot Huren Amsterdam

Herengracht 132
1015 BV Amsterdam
Tel: 020-7009459
info@boot-amsterdam.com

Over Ons

Een zeilboot huren in Amsterdam is alleen mogelijk wanneer u buiten de grachten wilt gaan varen. In de grachten van Amsterdam is het vaak niet mogelijk om met een mast te varen. Er zijn wel een aantal vaarroutes waar zij langs kan varen maar daarvoor kan u het best bellen met het team van Boot Amsterdam.


Type Boten

Er zijn verschillende soorten zeilboten in Amsterdam. Vaak worden deze zeilboten in samenwerking met Naupar gehuurd. Bij ons vind u slechts een kleine selectie van alle werkelijke boten in de omgeving van Amsterdam. De zeilboten die wij verhuren verschillen van kleine bootjes waar je met zijn tweetjes lekker op kan zeilen tot grote boten waar wel 500 man op kan inclusief een hele crew. Hieronder kunt u een voorbeeld zien van watvoor zeilboten wij verhuren:

Zeilboot Vixen II


Achter de schermen

Achter de schermen werkt een team van professionals aan het verbeteren van het gebruiksgemak zodat we u zo snel mogelijk naar de meest bijpassende boot kunnen koppelen. Bij een zeilboot is het erg belangrijk dat de boot aan al uw eisen voldoet.


Checklist

Als je op een zeilboot gaat varen moet je rekening houden dat de volgende dingen van pas gaan komen : vaarkaarten, vaarbewijs, zeilboek, kompas, verrekijker, GPS (Global Positioning System), marifoon (alleen met vergunning). Misschien is het ook handig om veel muntgeld (vooral 50 cent voor bruggen en douches), tent, koelbox, kijk voor meer onder campings , rubberbootje , pomp, peddels en sleeptouw.


Vrienden

Naupar is onze grote vriend in het verhuur van Zeilboten, naupar is de grootste aanbieder van zeilboten in Nederland. Daarnaast zijn wij goed bevriend met hausboot Amsterdam. Amsterdam local verkoopt de klanten die wij zelf niet aankunnen we willen daar graag Koen en Alec voor bedanken.