Sloep Huren Amsterdam

Herengracht 132
1015 BV Amsterdam
Tel: 020-7009459
info@boot-amsterdam.com


Over Ons

In totaal hebben we 5 grote sloepen met een schipper en 10 kleine, zelfstandig te varen sloepen in de aanbieding. Om het voor de klant makkelijker te maken, hebben we een speciale sloep huren Amsterdam pagina voor u ingericht. We hebben het grootste aanbod aan verhuur sloepen in Amsterdam, waaronder de grootste sloep van Amsterdam (de XL sloep), de meeste luxe sloep van Amsterdam ( de Barfly sloep) en de meest populaire sloep van Amsterdam (de Ivan Frank Sloep).


Type Sloepen

Op onze sloep huren Amsterdam pagina hebben we verschillende type sloepen staan. De kleinste sloepen die we op deze sloep huren pagina aanbieden zijn onze zelf te varen sloepen. Deze sloepen zijn elektrisch aangedreven en u hoeft geen vaarbewijs te hebben om deze te huren. Verder hebben we sloepen voor maximaal 12 personen, maximaal 20 personen en zelfs sloepen in de verhuur met een capaciteit van tot maximaal 60 personen. De schipper die op de sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina staan vermeld, kennen de stad allemaal erg goed en kunnen u ook verzorgen van de nodige uitleg en mooie, Amsterdamse verhalen. In het geval u een zelfstandig te varen sloep huurt, is het toegestaan om uw eigen catering en drankjes mee aan boord neemt. Mocht een grotere sloep met schipper huren, dan kunt u een keuze maken uit een reeks van eten en drinken mogelijkheden, zoals vermeld op onze catering pagina. Of u nu een BBQ aan boord wil organiseren of gewoon een gezellige borrel op het water wil nuttigen, wij denken zeker te weten dat u de perfect sloep op onze sloep huren Amsterdam pagina weet te vinden.

Hier ziet u een lijst met een aantal sloepen die te huur zijn in Amsterdam:
Ivan Frank Sloep
Blue Sky Sloep
Hermitage Sloep
Canal Cruiser Sloep
Hertz Sloep
Canal Hopper Sloep
Xl Sloep
I Am Hugo Sloep
Zelfstandig te varen sloep
Executive Sloep


Achter de Schermen

Achter de schermen doet het inkoop- en reserveringsteam van Naupar Amsterdam hard hun best om de beste sloepen in de verhuur te hebben, de meeste ervaren en leukste schippers in dienst te hebben en de mooiste vaartjes voor u te organiseren. De meeste van onze klanten willen een sloep huren met een schipper. De meest geboekt en meest populaire sloep is de Ivan Frank, mede vanwege de grote en haar uitrusting. De Ivan Frank is een heerlijke sloep om lekker te ontspannen en achterover te leunen, terwijl de schipper en zijn crew u bedienen. Alle sloepen (buiten de kleine zelfstandig te varen sloepen) worden geleverd met een schipper. Wij hebben een sloep voor elke gelegenheid en voor groepen tot 100 man. De sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina zijn van verschillende eigenaren. Vergelijk alle details en maak een wel overwogen keuze.


Checklist

De sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina zijn allen makkelijk, snel en zonder reserveringskosten te huren. Bij het maken van de juiste keuze, dient u enkel een paar van u wensen duidelijk te formuleren. Zo kunnen wij u adviseren elke sloep het beste bij u en uw gezelschap past. Neemt u rustig de tijd om de verschillende sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina te bestuderen en vul ons offerte aanvraag formulier in. Ons reserveringsteam stuurt u dan een link met een offerte voor de door u aangevraagde sloep. De status van de offerte kunt u nog altijd aanpassen en tot het moment dat u tevreden bent en we de optie kunnen omzetten in een definitieve reservering, is alles totaal vrijblijvend.


Vrienden

We hebben een Vrienden pagina toegevoegd om een paar mensen en bedrijven te bedanken voor een steun, vertrouwen en/of bijzondere dienst verlening. In deze willen we graag Koos Blazer bedanken voor het verzorgen van alle onderhoud aan de sloepen en salonboten. Keer op keer, helpt Koos ons weer uit de brand. Ook willen we Koos en zijn vriendin Jasmijn bedanken voor het organiseren en uitvoeren van de piraten vaartjes en de Sinterklaas intocht op de Ivan Frank sloep. Ook willen we graag keurslager Pouw bedanken voor het fantastische vlees wat ze leveren voor de BBQ vaartjes.