De salonboot Little Queen Elizabeth werd in 1915 gebouwd en is geregistreerd als Nederlands Cultureel Erfgoed. De Little Queen Elizabeth is praktisch ingedeeld en maakt haar perfect voor een gezellige borrel, meeting, zittende lunch of diner. Het open achterdek is een ideale plek om te genieten van het mooie weer. Klanten die op- en afstappen bij de Amsterdam Yacht Club kunnen gratis parkeren, ontvangen een gratis fles Premier Cru Champagne aan boord en kunnen lunchen of dineren in het restaurant van de Yacht Club.

✭✭✭✭✭Sep 23, 2012 door Frederik Wagenburg
We hebben een fantastische dag gehad op een fantastische boot. De Little Queen Elizabeth is een parreltje. De 80e verjaardag van mijn vader was een groot succes. Dank jullie allemaal voor de goede zorgen.

✭✭✭✭✭Sep 23, 2015 door Lastec van Roon
We hadden 2 uurtjes geboekt, maar dat was echt te kort. Het is zooooooooooooooo gezellig op zo’n bootje door de grachten van Amsterdam.

✭✭✭✭✭Sep 14, 2015 door Yates Bandenburg
Het is een heel gezellig en mooi bootje. Alles was er wat ik had aangevraagd. Onderweg wilde ik nog wat ijs en het bootje werd gelijk ergens aan een steiger gelegd en de schipper sprong eruit om ijs te halen voor ons. Geweldig.

✭✭✭✭✭Sep 07, 2015 door Opus Gerritsen
Ze hadden een iPad met heerlijke muziek aan boord. Die mocht ook flink hard aan. Geen enkel probleem.

✭✭✭✭✭Sep 03, 2015 door Sanni van der Molen
Alles moest op zeer korte termijn geregeld worden en ik stel jullie snelle en professionele organisatie dan ook zeer op prijs.

✭✭✭✭✭Sep 01, 2015 door Jerry B.
Ik kom zeker binnenkort weer varen op jullie top boot.

✭✭✭✭✭Aug 27, 2015 door Aalbert van Galen
Niets op aan te merken. Heerlijk gevaren op een mooi stukje cultureel erfgoed. Echt een aanrader.

✭✭✭✭Aug 19, 2015 door Kabil Oudehand
Hele mooie salonboot en het mooie weer deed de rest.

✭✭✭✭Aug 15, 2015 door Kelly Braad
Prachtige boot, zeer verzorgde bediening en aardige schipper.

✭✭✭✭Aug 09, 2015 door Aaike van Dijkan
Perfecte boot en een hele goede en plezierige schipper uit Australie die veel interessante uitleg gaf.

Boek deze salonboot inclusief schipper vanaf:250,- euro per uur
Maximaal aantal gasten die aan boord kunnen:12 pax + de crew
Speciaal voor u hebben we een reeks van aanbiedingen en kortingen samengesteld, waaronder de Perfect Aansluiten Korting, de Lastminute Korting, de Lang Varen Korting, enz. Om recht te maken en op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en kortingen, dient u ons te “liken” en/of te “volgen” op Facebook of Twitter. Speciale aanbiedingen en kortingen worden via Twitter en Facebook gecommuniceerd. Voor meer informatie over onze verschillende kortingen, kunt u kijken op www.boot-amsterdam.com/kortingen/

– Executive sloep
Ivan Frank Sloep
– Salonboot Avanti