Rondvaartboot Huren Amsterdam

Herengracht 132
1015 BV Amsterdam
Tel: 020-7009459
info@boot-amsterdam.com


Over Ons

Boot Amsterdam BV heeft in totaal meer dan 100 boten in de verhuur in Amsterdam waaronder meerdere rondvaartboten. Om er voor te zorgen dat u als klant niet door alle 100m verhuur boten hoeft te scrolen, hebben we een speciale Rondvaart Boot Huren Amsterdam pagina voor u gemaakt. Alle rondvaartboten die we te huur aan bieden staan op deze Rondvaartboot huren Amsterdam subpagina.


Type Rondvaartboten

Een rondvaartboot is een typische Amsterdams phenomeen. Een rondvaartboot kenmerkt zich door zijn vorm, bouw en functionaliteit. Alle rondvaartboten op onze Rondvaartboot Huren Amsterdam zijn ongeveer 4 meter breed en 20 meter lang. Een beetje zoals op een bus (uiteindelijk is een rondvaartboot een soort bus op het water), kenmerk een rondvaartboot zich ook door de vele mensen die aan boord kunnen meevaren.


Achter de Schermen

Het team van Boot Amsterdam is dagelijks bezig met het helpen van klanten bij het zoeken naar de perfecte rondvaart boot. Van kleine aanvragen voor een rondvaart door Amsterdam tot het maken van arrangementen voor grote groepen. Boot Amsterdam werkt met een leuk team van vijf personen die dagelijks voor u klaar staan om u verder te helpen. Door de grote database aan rederijen in Amsterdam kunnen we altijd een passende oplossing vinden.


Checklist

Een rondvaartboot is iets anders als een sloep. Bij een rondvaartboot maakt in de meeste gevallen slecht weer niet uit. Het is altijd wel leuk om een fotocamera mee te nemen voor het schieten van leuke plaatjes van Amsterdam. Ook raden wij klanten vaak aan om een lekker drankje en broodje te regelen voor aan boord. Dit kan altijd goed geregeld worden door de beste cateraars van Amsterdam.


Vrienden

In Amsterdam hebben wij de laatste jaren veel vrienden gemaakt, zo hebben we samengewerkt met short stay apartments amsterdam voor het vinden van een passend appartement voor hun verblijf in Amsterdam. Daarnaast werken wij veel samen met Aannemer Amsterdam en Cocktailworkshop Amsterdam. Cocktailworkshop Amsterdam geeft ook regelmatig workshops weg op de ivan Frank Sloep.