PartyBoot Huren Amsterdam

Herengracht 132
1015 BV Amsterdam
Tel: 020-7009459
info@boot-amsterdam.com

Achtergrond informatie

Partyboot-Amsteram-1Op onze partyboot huren Amsterdam pagina, hebben we 13 leuke partyboten staan. De partyboten die we via deze partyboot huren Amsterdam pagina aanbieden, varieren van de wat kleinere partyboten zoals de Viking tot hele grote partyboten voor groepen tot 250 pax. Sommige van onze partyboten varen door het centrum van Amsterdam en andere meer oip het IJ of de Amstel af. Naast partyboten bieden we ook salonboten aan op onze Salonboot Huren Amsterdam pagina en sloepen op onze Sloep Huren Amsterdam pagina.

Type Boten

Wat verstaat men eigen onder partyboot? Om het makkelijk te maken, kunnen we stellen dat een partyboot een boot is, maar men een goed feestje op kan organiseren. Dan is al snel elke boot een partyboot. Dat is ook zo. Wij hebben sloepen, zoals de Ivan Frank sloep, die ideaal zijn voor een feestje. Dit soort boten kan ook door de grachten varen. Echter denkt men in het algemeen niet meteen aan een sloep als men het over partyboten heeft. Men denkt eerder aan een grote boot, met een bar, disco, ruim open dek, toiletten, catering etc. Dat hebben we ook als criteria aangehouden bij onze selectie. Wij hebben de sloepen en salonboten ondergebracht in 2 aparte rubrieken en alle andere boten (vaak veel groter) ondergebracht in de partyboten rubriek.

Partyboot-Amsterdam-1Partyboot-Amsterdam-3Partyboot-Amsterdam-4

Partyboot-Amsterdam-5

Partyboot-Amsterdam-6

Partyboot-Amsterdam-7

 

Partyboot-Amsterdam-8

Partyboot-Amsterdam-9

Partyboot-Amsterdam-10

 

Partyboot-Amsterdam-11

Partyboot-Amsterdam-12

Partyboot-Amsterdam-13

 

Partyboot-Amsterdam-14

Partyboot-Amsterdam-2

Achter de Schermen bij Boot-Amsterdam.com

Het partyboot huren Amsterdam team werkt hard om voor u de perfecte partyboot te selecteren en vervolgens een heel geslaagde feestje voor u aaan boord te organiseren.

Checklist

Alle partyboten die vermeld staan op onze website, varen op commerciële basis. Op de detail pagina’s van de partyboten is duidelijk weergegeven met hoeveel mensen u aan boord kunt en wat de kosten per uur zijn. Mochten er in uw groep minder valide mensen zijn, dan is het verstandig om van te voren even contact op te nemen en dit met ons team te bespreken. Sommige partyboten lenen zich prima voor minder valide mensen, maar andere zijn weer heel slechte geschikt.

Vrienden van ons

We hebben een Vrienden rubriek toegevoegd om een paar mensen en bedrijven te bedanken voor een steun, vertrouwen en/of bijzondere dienst verlening. Graag willen we Juliaan van Kinderfeestje Amsterdam bedanken voor de ongelooflijke kinderfeestjes die hij keer op keer weer aan boord weer weet te organiseren. Verder willen we Frank, onze Bloemist in Amsterdam bedanken voor de prachtige bloemen arrangementen die hij steeds weer opnieuw weet te maken. Tot slot willen we ook nog graag Masha beedanken voor de talloze private dining Amsterdam events die ze aan boord van onze partyboten heeft georganiseerd.