Onze sloepen


Ivan Frank

De Ivan Frank is DE ENIGE sloep in Amsterdam met een toilet, een professionele keuken en een cabrio dak dat dicht kan als het gaat regenen.
Meer informatie

Barfly

De meest unieke, customized lounge sloep die er is en van alle gemakken voorzien. De Barfly is een absolute sensatie.
Meer informatie

Mr Brown

Deze luxieuze sloep is bedoeld om heerlijk te relaxen op de grachten van Amsterdam met vrienden, familie of zakenrelaties.
Meer informatie

Zelfstandig te varen Sloepjes

Onze zelfstandig te varen sloepjes zijn ideaal voor een familie uitje of een tochtje met wat vrienden. U heeft geen vaarbewijs en/of ervaring nodig.
Meer informatie

XL Sloep

Deze sloep is 13 meter lang en 4 meter breed. De XL is daarmee een opvallende verschijning in de Amsterdamse grachten.
Meer informatie

Sloep Jan

De Sloep Jan is een nieuw gebouwde, aluminium sloep met een elektrische aandrijving en ook nog is uitgerust met een toilet.
Meer informatie


Uw aanvraag wordt behandeld door het professionele team van:
Business Events Amsterdam
Korte Prinsengracht 48 III
1013 GT Amsterdam
T: 020-7009459

Sloep Huren Amsterdam

In totaal hebben we 5 grote sloepen met een schipper en 10 kleine, zelfstandig te varen sloepen in de aanbieding. Om het voor de klant makkelijker te maken, hebben we een speciale sloep huren Amsterdam pagina voor u ingericht. We hebben het grootste aanbod aan verhuur sloepen in Amsterdam, waaronder de grootste sloep van Amsterdam (de XL sloep), de meeste luxe sloep van Amsterdam ( de Barfly sloep) en de meest populaire sloep van Amsterdam (de Ivan Frank Sloep).


Op onze sloep huren Amsterdam pagina hebben we verschillende type sloepen staan. De kleinste sloepen die we op deze sloep huren pagina aanbieden zijn onze zelf te varen sloepen. Deze sloepen zijn elektrisch aangedreven en u hoeft geen vaarbewijs te hebben om deze te huren. Verder hebben we sloepen voor maximaal 12 personen, maximaal 20 personen en zelfs sloepen in de verhuur met een capaciteit van tot maximaal 60 personen. De schipper die op de sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina staan vermeld, kennen de stad allemaal erg goed en kunnen u ook verzorgen van de nodige uitleg en mooie, Amsterdamse verhalen. In het geval u een zelfstandig te varen sloep huurt, is het toegestaan om uw eigen catering en drankjes mee aan boord neemt. Mocht een grotere sloep met schipper huren, dan kunt u een keuze maken uit een reeks van eten en drinken mogelijkheden, zoals vermeld op onze catering pagina. Of u nu een BBQ aan boord wil organiseren of gewoon een gezellige borrel op het water wil nuttigen, wij denken zeker te weten dat u de perfect sloep op onze sloep huren Amsterdam pagina weet te vinden.


Achter de schermen doet het inkoop- en reserveringsteam van Business Events Amsterdam hard hun best om de beste sloepen in de verhuur te hebben, de meeste ervaren en leukste schippers in dienst te hebben en de mooiste vaartjes voor u te organiseren. De meeste van onze klanten willen een sloep huren met een schipper. De meest geboekt en meest populaire sloep is de Ivan Frank, mede vanwege de grote en haar uitrusting. De Ivan Frank is een heerlijke sloep om lekker te ontspannen en achterover te leunen, terwijl de schipper en zijn crew u bedienen. Alle sloepen (buiten de kleine zelfstandig te varen sloepen) worden geleverd met een schipper. Wij hebben een sloep voor elke gelegenheid en voor groepen tot 100 man. De sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina zijn van verschillende eigenaren. Vergelijk alle details en maak een wel overwogen keuze.


De sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina zijn allen makkelijk, snel en zonder reserveringskosten te huren. Bij het maken van de juiste keuze, dient u enkel een paar van u wensen duidelijk te formuleren. Zo kunnen wij u adviseren elke sloep het beste bij u en uw gezelschap past. Neemt u rustig de tijd om de verschillende sloepen op onze sloep huren Amsterdam pagina te bestuderen en vul ons offerte aanvraag formulier in. Ons reserveringsteam stuurt u dan een link met een offerte voor de door u aangevraagde sloep. De status van de offerte kunt u nog altijd aanpassen en tot het moment dat u tevreden bent en we de optie kunnen omzetten in een definitieve reservering, is alles totaal vrijblijvend.


We hebben een Vrienden pagina toegevoegd om een paar mensen en bedrijven te bedanken voor een steun, vertrouwen en/of bijzondere dienst verlening. In deze willen we graag Koos Blazer bedanken voor het verzorgen van alle onderhoud aan de sloepen en salonboten. Keer op keer, helpt Koos ons weer uit de brand. Ook willen we Koos en zijn vriendin Jasmijn bedanken voor het organiseren en uitvoeren van de piraten vaartjes en de Sinterklaas intocht op de Ivan Frank sloep. Ook willen we graag keurslager Pouw bedanken voor het fantastische vlees wat ze leveren voor de BBQ vaartjes.


E: [email protected]
W: Sloep Huren Amsterdam

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...