Over het algemeen hebben sloepen 4 nadelen:

 • ze hebben GEEN of weinig ruimte aan boord
 • ze hebben GEEN toilet aan boord
 • ze hebben GEEN dak of overkapping als het gaat regenen
 • ze hebben GEEN verwarming aan boord

DE IVAN FRANK SLOEP ECHTER:

 • biedt WEL ruimte aan boord. Met haar 11 meter in lengte en bijna 4 meter brete, kan ze 35 pax + de crew vervoeren
 • heeft WEL een toilet aan boord, in de dichte neus van de sloep. U hoeft dus niet steeds te stoppen, van boord te klauteren en een toilet te gaan zoeken als de behoefte groot is.
 • heeft WEL een overkapping als het gaat regenen. De sloep kan in een paar minuten helemaal overkapt worden en zodoende zit u zelf met een buitje lekker droog.
 • heeft WEL een verwarming aan boord. De Ivan Frank is als enige sloep in heel Nederland uitgerust met het innovatieve Sit & Heat verwarmingssysteem systeem, opdat u ook bij kouder weer lekker warm kan varen op de sloep.

VERDER:

 • wordt de Ivan Frank elk jaar door Koningin Beatrix gekozen voor het openen van het bevrijdingsconcert op de Amstel (check youtube filmpje)
 • heeft de Ivan Frank een volledig ingebouwde keuken aan boord waaronder 2 ijskasten, gas, grilplaat, BBQ, enz. De Ivan Frank sloep is daarmee de ideale BBQ sloep in Amsterdam (check foto’s van BBQ sloep op Flickr);
 • kunt u de Ivan Frank ook huen met een prive chef aan boord die tijdens de vaart voor u aan boord kookt;
 • kunt u als corporate klant ook met uw logo varen op beide flanken van de sloep.

✭✭✭✭✭Dec 21 2015 door Alex
Leuke sloep, lekker groot + goede schipper en service. Erg handig dat de Ivan Frank sloep een toilet aan boord heeft.

✭✭✭✭✭Nov 3, 2015 door Marcel van Goozen
Beste Bianca, volgens onze agenda hebben we vandaag voor de 31 keer in 2015 de Ivan Frank gehuurd. Ieder keer is het weer een groot succes. Alles vanaf het welkoms drankje tot aan het afstappen hebben jullie goed geregeld. We zullen dit jaar nog wel een paar keer gaan varen en hopen in 2015 nog meer gebruik te kunnen maken van jullie sloep.

✭✭✭✭Okt 17, 2015 door Vanessa Keizer
Het was een plezier om op de Ivan Frank sloep door de grachten te mogen varen onder het genot van smaakvolle BBQ aan boord.

✭✭✭✭✭Sep 17, 2015 door Dirk
Meerdere van onze zaken relatie\’s hebben ons reeds gevraagd of ze ook dit jaar worden uitgenodigt voor een BBQ vaartje op de Ivan Frank!!! Dat is volgens mijn een compliment voor ons en voor de schipper en crew van de Ivan Frank.

✭✭✭✭✭Sep 12, 2015 door Kor Nooitgedagt – ABN AMRO
We hebben enorm genoten, en via deze weg dan ook bedankt voor alles.
Erg vriendelijke schipper en zeker voor herhaling vatbaar!

✭✭✭✭✭Sep 04, 2015 door Tim van Geloven
Bij deze willen we graag de schipper, zijn crew en de BBQ chef heel hartelijk bedanken voor een erg geslaagd 40ste verjaardags feestje aan boord van de Ivan Frank. Mijn gasten en ik hebben erg genoten en hopen het nog eens over te mogen doen.

✭✭✭✭✭Aug 30, 2015 door Jacqueline Smith Dubendorfer / Adidas
Your team took good care of us and we had a lovely evening. People are asking for your company details, so I hope the experience brings with it more business for you!

✭✭✭✭✭Jul 23, 2015 door Niels van de berg
Onderweg ging het even een beetje regenen, maar dat was geen probleem. De schipper en zijn crew trokken een overkapping in een paar minuten over de hele sloep en we konden gewoon gezellig doorvaren. Optimaal.

✭✭✭✭✭Sep 22, 2014 door Koen
Thanks voor het mooie vaartje van vanmiddag!

Reserveer deze sloep inclusief schipper vanaf: EUR 210 ex BTW per uur
Maximaal aantal gasten die aan boord kunnen: 35 pax + de crew
Speciaal voor u hebben we een reeks van aanbiedingen en kortingen samengesteld, waaronder de Perfect Aansluiten Korting, de Lastminute Korting, de Lang Varen Korting, enz. Om recht te maken en op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en kortingen, dient u ons te “liken” en/of te “volgen” op Facebook of Twitter. Speciale aanbiedingen en kortingen worden via Twitter en Facebook gecommuniceerd. Voor meer informatie over onze verschillende kortingen, kunt u kijken op www.boot-amsterdam.com/kortingen/

– Executive sloep
– Salonboot Little Queen Elizabeth